uses of lemon balm leaves Можете већ упознати са лимуном Балма ; не би било изненађење , јерлимун Балма сваке биљке ћете наћи башту . Али ово јесад наизглед биљка садржи етерично уље . Не само неки обичан и етерично уље , лимун Балма веома важно посебан човек , један од најважнијих астрономских .
Лимун Балма обезбеди једно од најважнијих и скупо можете купити . То је заиста скупо , тако да је тешко да се произведе . Док зачини и лимун се може лако реплицирати из Лемонграсс и Цитрус , који је јефтинији , лимун Балма етарско уље директно из власти да просветле атмосферу .
Лимун Балма користио лек за дуже време у историји . Студије показују цалмативе , антибактеријска и антиоксидативна својства . Али не довољно да користите лимунов Балма као прописани лек , неким традиционалним поврћа не само медицина магија медицина . Али још много људи , здравље и да га користите можете уживати у шољици чаја , инсеката репеллант , стакла лимун Балма вина . Лимун Балма вино ? О овом пићу пике сте заинтересовани , овде јерецепт за судије лимун Балма вина пива и вина и м награда , Паулине Пеарце .
Лимун Балма пиво рецепт једне галону обожавања .
2 литре лимун Балма
2 велике поморанџе ( сок и кора )
1 фунта султанас
1 лимун ( сок и кора )
2 фунте шећера
1 супена кашика нутријената
1 супена кашика винске
1 супену кашику Пектинске ензима
Гервин илиопште намене вино квасац
Цампден таблете
Изаберите листове из петељка , само вам треба дијета . Оперите користећи хладну воду . Нека сува , а када је суво и то ставити у неку врсту кутије , уверите се да користите чисту посуду . Сипајте кључале воде у кутији , четири кригле ће бити око довољно . Додај Цампден воду у миксу и почети мешање . Када сте завршили мешање она га затвара и само га остави на миру за четрдесет осам сати .
Одвојено ликер произведен од лишћа . Као што их неће требати можете пролити лишће . Ставите алкохол у кутији стерилисане , зашто се надам у њу , и додајте мешавину сока поморанџе и сок од лимуна у њему . Затим ставити Султанас , пектинске киселине , квасац и хранљиве материје унутра . Оставите га на миру да пије процес ферментације да затвори четири дана . Не заборавите да га задржи покривена и да га мешати два пута дневно . После четири дана , га ставите у садржају стакла , шећера и почети мешање . Додај Боилед до скоро потпуног опоравка хладну воду , а покривена херметичан га оставили , за процес ферментације . За три месеца , можете попити .
Tidak ada komentar:
Posting Komentar